10 Feiten over Kraakbeen

Feiten over Kraakbeen

Geloof het of niet: het kraakbeen is een bijzonder sterk maar elastisch en vezelachtig weefsel dat erin slaagt een veelheid aan functies in het lichaam te vervullen. Het is eigenlijk een bindweefsel dat gewrichten als een kussen beschermt en ervoor zorgt dat de botten soepel en gemakkelijk kunnen bewegen.

Hiernaast zijn er verschillende andere feiten die je moet weten over kraakbeen.

 Facts about cartilage

2 reacties op “10 Feiten over Kraakbeen

  1. Monique zegt:

    Heb vergevorderd artrose dus veel pijn. Heb kurkuma +Boswellia genomen en ben zeer tevreden . Boswellia kende ik al en was blij dat dit samen beschikbaar was ,heb zonder twijfel onmiddellijk besteld en is het beste wat ik tot nu al geprobeerd heb ,ook bestelling altijd correct met promoties en heel vriendelijk dank daarvoor Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nutrimed gebruikt veilige cookies om jouw gebruikerservaring op onze website te optimaliseren. Door verder te gaan op onze website accepteert u deze cookies en ons privacy beleid.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten