Feiten over spierkrampen

Feiten over spierkrampen

Een spierkramp is niets anders dan een plotse, spontane samentrekking van de vezels van spieren. Spierkrampen komen vaak ‘s nachts voor, waardoor je wakker wordt door de hevige pijn. Dit is uiteraard vervelend. Hoewel spierkrampen normaal gesproken onschadelijk zijn, kunnen ze je tijdelijk verhinderen om de betrokken spieren te gebruiken.

Hier volgen 6 interessante en nuttige weetjes over oorzaken en preventie van spierkrampen.

Feiten over spierkrampen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nutrimed gebruikt veilige cookies om jouw gebruikerservaring op onze website te optimaliseren. Door verder te gaan op onze website accepteert u deze cookies en ons privacy beleid.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten