Nutrimed is uw partner in kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen.

Nutrimed is een nieuw Belgisch bedrijf en heeft de ambitie om voedingssupplementen te verschaffen met een echt verschil zowel voor de consumenten als voor het medisch korps.
Daarom brengt Nutrimed voor u een nieuwe aanpak van zowel innovatieve, kwalitatieve voedingssupplementen als voedingssupplementen met een optimale prijs / kwaliteit verhouding (PQ of Price Quality label met prijsdaling tot – 30 %, zie Producten).

Kwaliteit is het belangrijkste kenmerk van de voedingssupplementen van Nutrimed.
Alle actieve bestanddelen van de bestaande producten zijn streng gecontroleerd en voldoen aan de hoogste normen.
Dankzij de optimale Prijs / Kwaliteit (PQ-label) verhouding, biedt Nutrimed u deze hoog kwalitatieve voedingssupplementen aan de scherpste prijzen (zie onze beste prijsgaranties)

Nutrimed neemt voedingssupplementen ernstig !

De promotie van onze voedingssupplementen verloopt in de eerste plaats via de arts.

De arts is uw vertrouwenspersoon die het beste uw medische situatie kent.  Zo is hij of zij de enige die een totaalbeeld heeft van uw voorgeschiedenis, andere medicatie, enz… dikwijls via een globaal medisch dossier.
Ook al zijn voedingssupplementen vrij verkrijgbaar, toch is het belangrijk dat u in overleg met uw arts voor het juiste voedingssupplement kiest in de juiste dosering en voor de juiste toepassing.

Bovendien zijn de voedingssupplementen van Nutrimed enkel te koop via uw vertrouwde apotheker.  U kan eveneens raad vragen aan uw apotheker.

Het gebeurt vaak dat mensen voedingssupplementen aankopen via andere kanalen of magazijnen die niet altijd de juiste kwaliteit en gewenste dosering bevatten.  Ook kunnen mogelijke interacties met andere medicatie optreden …

Leer het Nutrimed team kennen: